keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Rastaalan sanomat


Koulun tyttöjen muoti

Muodissa on tällä hetkellä Baby Lips huulirasva, ja myös cruiseri, se on skeittilauta, Fjallraven Kånken reppu, Hollisterin huppari. Hollister on vaatemerkki, Converse -kengät ovat myös muotia, ne ovat tennarit.


Pelit  ja sovellukset 
Kolme B -luokkalaiset pelaavat Minecraftia.
Minecraftissa voi tehdä lähes mitä vaan ja siellä on paljon erilaisia eläimiä ja asioita Minecraftissa. Minecraftia voi pelata Playstayssonilla, tietokoneella, tabletilla älypuhelimilla ja Xboxilla. Growtopia on myös tosi suosittu peli sitä pelaavat lähes kaikki meidän luokkalaiset. Grow topiassa voit kasvattaa puita ja saada hienoja tavaroita ja vaatteita ja vaihtaa niitä kavereittesi kanssa. ÄLKÄÄ PELATKO GROPWTOPIAA!

Moviestarplanet oli myös suosittu peli kolmannen luokan alussa, siellä pystyi tehdä Youtube -videoita, kerätä starcoinsseja ja ostaa kaikkea kivaa, esimerkiksi vaatteita, huonekaluja ja lemmikkejä.


Whatsappissa ovat melkein kaikki meidän luokkalaiset, siellä voi lähettää viestejä, tehdä ryhmiä, lähettää ääniviestejä, kuvia, videoita ja myös kaiken näköisiä emojeita. Instagramissa voit jakaa kuviasi ja videoitasi ja voit saada paljon tykkäyksiä ja kommentteja. 

 Cruiserit

Muotia on nykyään cruiserit. Rastaalan koulussa on cruiserilaatikko, jonne oppilaat saavat laittaa oman cruiserin, jossa on nimi. Cruisereita on monen värisiä, esim: pinkki, musta, sininen ja oranssi. Cruiserilla kruisaillaan, eikä cuiseri kestä temppuilua. Cruiseri ei ole pelkästään tarkoitettu pojille tai tytöille vain molemmille. 


Koulun Liikunta
Suosituimmat leikit liikunnassa ovat: Kaikki polttaa kaikki palaa, Toffee ja kaikki hipat. Liikunnassa on hauskaa jos menee aina mukaan ja kokeilee uutta. Liikunta tekee hyvää, kun oikeasti liikkuu. Koripallo ja muut pelit ovat suosittuja.


Hyviä liikuntahetkiä J

Roskaaminen

Meidän koulun pihassa on roskia paljon.  Älä roskaa luontoa missään nimessä. Se saastuttaa luontoa. Jotkut ovat roskanneet näin paljon. Älä sinä roskaa vain kierrätä jos, siitä ei ole hyötyä heitä vasta sitten.

Entisajan aseet 

Kuva kirjasta nimeltä Entisajan aseet - miekanmurtaja

Tikarit ja veitset
Italialainen miekan murtaja oli 1600-luvulla valmistettu erikoiskäyttöön. Sillä oli tarkoitus napata miekka taistelussa vastustajalta.
Ensimmäiset tuliaseet: Kirvespistoolissa on kätevä rataslukko. Sitä käytetään taistelussa tai metsästyksessä.

_________________________________________________________________________________

Oppilaat ovat itse kirjoittaneet ja kuvittaneet jutut joko piirtämällä tai kuvaamalla kännykkäkameralla. Kuvat ja jutut lähetettiin opelle sähköpostitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti